Herbert Felix

Meester Herbert Felix behaalde in 2008 zijn diploma in de rechten aan de Universiteit van Gent. Vervolgens behaalde hij in 2009 een master na master diploma “Droit et Fiscalité du Marché de l’Art” aan de Universiteit van Lyon III.

Hij startte zijn loopbaan binnen het vennootschapsdepartement van het onafhankelijk Belgische advocatenkantoor Astrea en deed verder ervaring op bij Linklaters. Bij beide kantoren adviseerde hij zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven op het vlak van vennootschapsrecht en handelsrecht alsook op het vlak van private equity en M&A. Vervolgens werkte hij tijdelijk als juridisch adviseur voor het internationaal revisorenkantoor Grant Thornton, was hij legal counsel bij het private equity departement van BNPParibas en is hij tot op heden huisadvocaat van één van de oudste ondernemersfamilies van België.

Door ervaring op te doen zowel aan de kant van de advocaat, de onderneming als de bank brengt Herbert een unieke bagage mee naar Bannister. Die uitgebreide kennis en unieke mix aan competenties maken van Herbert een topadvocaat in het vennootschapsrecht.

Voorkeurmateries 
Ondernemingsrecht
Vennootschapsrecht